
Mietin että mitä jälkiruokaa voisin tehdä ja sitten mieleeni tuli mustikkapiirakka,jota en ole syönyt ikuisuuksiin. Lähdin ostamaan tarpeita siihen,kun bongasin kaupassa ruis/kaura valmis piirakkapohjan. Mietin että se kuulostaa hyvältä ja päätin sitten kokeilla ja hyväähän se oli. Avopuolison suusta kuului " on kyllä hiton hyvää piirakkaa" :D
Pohja
Myllyn paras ruis-kaura piirakkataikina
Täyte
2dl kermaviiliä
1dl sokeria
1 kananmuna
2tl vaniliinisokeria
mustikoita oman maun mukaan
Ohje
- Levitä taikinapiirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Laita riittävästi mustikoita pohjan päälle
- Sekoita kermaviili+muna+sokerit keskenään ja kaada tasaisesti mustikoiden päälle.
- Paista 200 astetta n.40 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti