sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Ruis-kaura mustikkapiirakka



Mietin että mitä jälkiruokaa voisin tehdä ja sitten mieleeni tuli mustikkapiirakka,jota en ole syönyt ikuisuuksiin. Lähdin ostamaan tarpeita siihen,kun bongasin kaupassa ruis/kaura valmis piirakkapohjan. Mietin että se kuulostaa hyvältä ja päätin sitten kokeilla ja hyväähän se oli. Avopuolison suusta kuului " on kyllä hiton hyvää piirakkaa" :D

Pohja

Myllyn paras ruis-kaura piirakkataikina


Täyte

2dl kermaviiliä
1dl sokeria
1 kananmuna
2tl vaniliinisokeria
mustikoita oman maun mukaan

Ohje

  • Levitä taikinapiirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Laita riittävästi mustikoita pohjan päälle
  •  Sekoita kermaviili+muna+sokerit keskenään ja kaada tasaisesti mustikoiden päälle.
  • Paista 200 astetta n.40 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti