Tarvitset
300g pakaste katkarapuja | |
8 dl vettä | |
1 1/2 kanaliemikuutiota | |
2 sipulia | |
2 rkl juoksevaa rasvaa | |
4 dl risottoriisiä | |
1 rasia katkarapu tuorejuustoa | |
- Laita sulatetut katkaravut valumaan lävikköön.
- Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa.
- Pidä liemi kuumana risoton valmistamisen ajan.
- Hienonna sipulit.
- Kuumenna rasva isossa kattilassa tai paistokasarissa. Kuullota siinä sipuli, riisi ja sahrami.
- Lisää joukkoon kanalientä ensin 3 dl. Sekoita, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää nestettä 1 - 1 1/2 dl kerrallaan välillä sekoitellen. Anna nesteen imeytyä riisiin aina ennen uutta lisäystä
- sulata joukkoon tuorejuusto.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti