lauantai 21. syyskuuta 2013

Katkarapurisotto

Tarvitset

300g     pakaste katkarapuja
8  dl      vettä
1 1/2     kanaliemikuutiota
2           sipulia
2  rkl      juoksevaa rasvaa
4  dl       risottoriisiä
1 rasia    katkarapu tuorejuustoa






Ohje


  • Laita sulatetut katkaravut valumaan lävikköön.
  • Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa.
  •  Pidä liemi kuumana risoton valmistamisen ajan.
  • Hienonna sipulit.
  •  Kuumenna rasva isossa kattilassa tai paistokasarissa. Kuullota siinä sipuli, riisi ja sahrami.
  • Lisää joukkoon kanalientä ensin 3 dl. Sekoita, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää nestettä 1 - 1 1/2 dl kerrallaan välillä sekoitellen. Anna nesteen imeytyä riisiin aina ennen uutta lisäystä
  • sulata joukkoon tuorejuusto.
  • Lisää viimeisenä hyvin valutetut katkaravut. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti